plantstyling inspiratie

Plantstyling inspiratie | Creëer een planten hemel boven je eettafel

Al eens aan gedacht om planten boven je eettafel te hangen? Handig als je plek te kort komt! En zeg nou zelf dat staat toch supertof zo’n plantenhemel boven je tafel! Er zijn verschillende manieren om dit te creëren en het staat allemaal even leuk! Liever niet in het plafond boren? Dan biedt een tafelklem een uitkomst! Of schuif een stok tussen je lampen! In ieder geval…laat je lekker inspireren door onderstaande foto’s!

plantstyling, inspiratie, eettafel, eethoek, planten, plantenhemel, hangplanten, macramehangers
Picture by Trendland
plantstyling, inspiratie, eethoek, plantenhemel, hangplanten, planten boven eettafel
Picture by @zebodeko
plantstyling, inspiratie, eethoek,  plantenhemel hangplanten, planten boven eettafel, hanglamp
Picture by bol.com
plantstyling, inspiratie, eethoek, plantenhemel, tafelklem, hangplanten, planten boven eettafel
Picture by Casashops.com

Toffe ideeën zitten ertussen hé! Het is natuurlijk wel belangrijk dat het licht genoeg is bij je eethoek om dit te kunnen creëren! Als je eettafel op een wat donkere plek staat zou je kunnen kiezen voor planten die daar voor geschikt zijn zoals bijvoorbeeld Epipremnum aureum of Scindapsus pictus. Laat je goed informeren over welke planten geschikt zijn voor jou situatie!

Groene groetjes,

Joanike

Meer plantstyling inspiratie? Hier vind je inspiratie voor je badkamer!

Pin deze afbeelding op Pinterest als je de plantstyling inspiratie voor boven je eettafel ideetjes nog eens terug wilt kijken!

Deze blogpost bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij op een link klikt en bij dat bedrijf iets koopt, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt hier uiteraard niks extra voor. Heb je hier vragen over? Lees dan de advertentie disclaimer.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.