Over mij

Wil je meer weten over mij? Nou, hier ga ik met de billen bloot hoor!😄

Hallo!

Mijn naam is dus geen Monstera, maar Joanike, aangenaam kennis te maken! Ik ben een jonge veertiger en al heel wat jaartjes (nog steeds gelukkig) getrouwd met m’n grote liefde Jeroen en samen hebben we 3 kids. 2 Stoere boys van 15 en 13 en een mini-me meisje van 8.

Wonen enzo.

We wonen in een hoekhuis in een gezellige, kindvriendelijk wijkje met een speeltuin voor de deur. Ik hou van een warm, licht en knus interieur, het is jaren in brocante stijl geweest, maar het wordt nu steeds stoerder en vooral minder. Teveel spullen en kleur, daar word ik onrustig van. Het is nog niet helemaal zo als ik het zou willen, maar met de tijd komt dat zeker goed!

Planten heb ik altijd gehad, alleen de laatste tijd sluipen er steeds meer plantjes binnen, het begint een soort verslaving te worden! Planten geven gewoon sfeer aan je huis en ik word er blij van! En ja, de Monstera is mijn favoriet! Het stekken heb ik ook pas ontdekt en ben hiermee volop aan het experimenteren!

Carierre

Vroeger wist ik dat ik iets creatiefs wilde gaan doen (zit in de familie) en heb toen de opleiding NIMETO reclame & presentatietechnieken gedaan. Eenmaal afgerond kon ik eindelijk aan de bak als etaleuse/visual merchandiser, jippie! Met veel plezier heb ik dit werk jaren gedaan in de mode.

Toen ik zwanger was van de oudste wilde ik graag minder en dichter bij huis werken en vond toen een job als verkoopmedewerkster bij een modezaak bij ons in de buurt. Helaas ging deze winkel failliet toen ik zwanger was van de jongste. Vanaf toen heb ik fulltime gemoederd tot mini-me naar de kleuterschool ging. En nu? Nou je raad het nooit! Omdat ik toch graag ‘iets’ wilde gaan doen wat ook nog eens makkelijk te combineren is met een gezin ben ik post gaan bezorgen. En gek genoeg is het best leuk werk! Heerlijk buiten werken (behalve als het regent natuurlijk), geen sportschool nodig😉, niemand die op je vingers kijkt, geen oppas nodig. Alleen rijk word je er niet van.😅

Nou, dat was dus mijn carriere voor zover…

Creatief

Creatief bezig zijn is wel een belangrijk ding voor mij en dat kan in veel dingen zijn, want ik vind veel(ste veel) dingen leuk om te doen. Handwerken bijvoorbeeld, haken, weven, macrameeën. Alleen breien kan ik (nog) niet!🤔 Of bijvoorbeeld iets opknappen wat ik op de kop heb getikt bij een kringloop. Heerlijk als je voor een prikkie iets gaafs gevonden hebt! Ook zoiets leuks, kringlopen afstruinen, ik hou van spullen met een verhaal. Als iets niet meer naar m’n zin is gaat er gewoon een kwast of spuitbus overheen en je hebt weer iets nieuws! Ook met de naaimachine kan ik prima overweg. Vorig jaar heb ik de kussens in onze caravan allemaal opnieuw bekleed, dat soort dingen dus. Crea Bea is dan ook my middlename!

Ook in het bloggen kan ik lekker m’n creativiteit kwijt, foto’s maken, schrijven, superleuk om te doen!

Wil je graag met mij samenwerken? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie!

Zo dan! Willen jullie nog iets weten over mij? Stuur gerust een berichtje! Ook ben ik te volgen op Instagram, Facebook & Pinterest.

Groene groetjes,

Joanike

Over mij, about me, mevrouw monstera, plantenblogger, plantblogger, urbanjungleblogger, blogger