My first blog!

Whoeps! Wat je hier nu gaat lezen is gewoon mijn allereerste blog ever! Al een tijdje denk ik erover om te gaan bloggen, maar het onderwerp daar was ik nog niet helemaal over uit, interieurblogs zijn er in overvloed, dus nee dat wordt hem niet. Een reisblog? Haha, ja deze huismus maakt niet echt veel kilometers, dus nee, ook niet. Een culinaire blog? Ik geloof niet dat ik jullie kan interesseren met die (ahûm) fantastische kookkunsten van mij, dus nee, ook al niet. Maar wat dan? Misschien over die groene vriendjes die hier overal in huis staan? Tja, daar is best wat over te schrijven in een blog, want er is altijd wel wat met die plantjes. De Kalanchoë die ineens een baby heeft of die cactus die niet meer rechtop wil blijven staan (lees hier maar eens) Dus…hierbij trek ik de stoute sneakers aan en ga ik bloggen over al mijn plantenavonturen en perikelen! En denk nou niet dat ik een plantenexpert of zo ben, ik doe ook maar wat en zoek ook regelmatig naar tips en tricks op internet, net zoals de meeste van jullie waarschijnlijk. 😉 Hieronder zie je mij met m’n favoriet, de Monstera….aha….vandaar Mevrouw Monstera! Heb je het nou helemaal gelezen tot hier? Dan vind ik jou geweldig! Ik hoop dat je m’n volgende posts ook met plezier leest!

Groene groetjes,

Joanike

blog
Me & My Monstera

2 reacties

  • Annemieke

    Jeetje, wat leuk dat ik je ben tegengekomen op insta. Leuke en inspirerende feed. Gaat gelijk kriebelen om nog meer planten in huis te halen en ze ook beter te gaan verzorgen. Ga zeker ook neppies halen. Want echt gek word ik ervan. En zeker blijven bloggen. Je schrijft erg leuk.

    • Joanike

      Hoi Annemieke, wat leuk dat je reageert! Sorry, dat ik je aangestoken heb met het groene virus!😅 Dankjewel voor je complimentjes, doet een mens goed!😘 Groetjes Joanike

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.