kunstplant, hangplant

Mijn Planten Geheim

Mijn planten geheim, jaja ik ga jullie mijn planten geheim verklappen! Na vandaag is er dus weinig geheims meer aan. Het is eigenlijk niks bijzonders hoor, maar onder de echte diehard plantliefhebbers is het een big no go. Nou, ik ben echt wel een plantliefhebber, maar soms moet je het jezelf ook weleens makkelijk maken toch!

Dus mijn planten geheim is……(tromgeroffel)…..kunstplanten!😅 Jaaaa, die zagen jullie niet aankomen hé, jullie dachten vast 1 of andere verzorging tip of zo. Maar mijn geheim is dus kunstplanten en het zijn er maar een paar hoor hier in huis.

Natuurlijk heb ik ook het liefst allemaal echte groene vrienden, maar je hebt nu eenmaal plekjes in huis waar plantjes het niet goed doen en daar wil je toch wel iets groens. Zoals op de badkamer bijvoorbeeld, bij veel mensen is dit maar een donkere ruimte. Waarom zou je daar geen kunstplant neerzetten of hangen? Je hebt tegenwoordig best hele mooie, die net echt lijken!

Wij hebben op de badkamer een echte Ficus, die doet het wel goed. Maar op de plank boven het bad daar wil niks (ik heb het geprobeerd hoor😉). Dus heb ik hier een kunst hangplant neergezet. Moet wel zeggen dat deze misschien wel duidelijk nep overkomt en dat kan ook niet anders voor die prijs, want deze is van de Jysk. Ook hangt in deze hoek een kunst Ficus Pumila. Deze is van Leenbakker. Ik vind het helemaal leuk dat (nep)groen op de badkamer, staat zo gezellig!

Planten geheim, kunstplant, hangplant, nepplant, badkamer
Planten geheim, kunstplant, hangplant, nepplant, badkamer

Van deze hangplanten ga ik zeker nog wat van bij halen voor onder de veranda. Ook zo’n ideale plek voor kunstplanten! Kunnen ze het hele jaar door blijven staan of hangen.

Ook op de slaapkamer vind ik zo’n nepperd een uitkomst. Ik ken mezelf deze planten vergeet ik gewoon, dus ook hier een paar mooie kunstplanten. De hangplant is van Mica Decorations en de plantjes voor het raam zijn van Ikea. De hangplant vind ik zelf niet van echt te onderscheiden, maar hij was dan ook niet goedkoop. Planten maken de styling toch helemaal af! Onmisbaar vind ik!

Planten geheim, kunstplant, hangplant, nepplant, slaapkamer

Ik hoop niet dat ik de plantenliefhebbers onder jullie teleurgesteld heb met mijn kunst planten geheim.🤗 Het oog wil ook wat en het gemak ook en dan is dit wel een sneaky oplossing! Misschien heb ik jullie zelfs wel op een idee gebracht voor net dat ene hoekje waar niks wil groeien, nou wat let je, koop gewoon lekker een nepperd! Niks om je voor te schamen hoor!

Ook voor al die mensen die geen groene vingers hebben, maar wel graag een groene vriend in huis willen is een kunstplant een uitkomst!

Hebberig geworden? Op deze sites is de keuze reuze!

Homedeco

IKEA

Maxifleur

JYSK

Leenbakker

Woonexpress

Nou ik benieuwd wie van jullie er ook kunstplanten hebben, want ik ben vast niet de enige! Laat het me weten!

Groene groetjes,

Joanike

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *