Is de kerstboom eruit? 4 Tips voor betaalbare kamerplanten

Op 1 januari gaat hier alle kerstversiering weer naar zolder. Wat heerlijk vind ik dat als alles weer normaal is in huis. Maar toch als die kerstboom eruit is laat dat altijd maar een lege plek achter, dus het is ineens een kale bedoening in huis, herkenbaar? Toch kan je als de kerstboom eruit is de plek makkelijk opvullen met betaalbare kamerplanten. Waar je deze kan halen leg ik je hieronder uit! Het is namelijk echt niet nodig om na een dure decembermaand veel geld uit te geven kamerplanten!

Plantenasiel

Breng eens een bezoekje aan een plantenasiel. Een plantenasiel?? Ja, serieus die bestaan! Hier worden planten opgevangen en goed verzorgt, als die eenmaal goed aangesterkt zijn kan jij zo’n plant adopteren voor een klein bedrag. Hier vind je een overzicht van alle plantenasiels in Nederland en België.

aronskelk, calla, kamerplant, urbanjungle, kerstboom eruit, betaalbare kamerplanten erin

Marktplaats

Ook op Marktplaats worden regelmatig planten en stekjes aangeboden. Tip: maak een zoekopdracht aan, zodat je dus een berichtje krijgt als er weer planten aangeboden worden! Ik kocht zelfs eens een plantentafeltje en kreeg de plant er gratis bij!

plantenhoek, hersthoorn, asparagus, kamerplant, urbanjungle, kerstboom eruit, betaalbare kamerplanten erin

Ruilen

Waarom zou je geen planten ruilen? Misschien is je vriendin, tante of buurvrouw wel uitgekeken op haar plant. Als je een goede ruil doet heb je bovendien dus allebei weer iets nieuws! Weet je niemand? Misschien is dan een berichtje op Facebook een idee of kijk eens op Facebook bij ruil- en verkoophoeken. Er zit er vast en zeker 1 bij die in jou buurt is!

Supermarkt

Toch liever een nieuwe plant? Misschien kun je eens kijken bij de Lidl of Aldi daar hebben ze ook regelmatig leuke plantjes staan voor leuke prijzen!

monstera, monstera deliciosa, kamerplant, urbanjungle, kerstboom eruit, betaalbare kamerplanten erin

Nou, dus gauw die kerstboom eruit en betaalbare kamerplanten erin! Ik hoop dat je met deze tips een mooie groene vriend kunt scoren!

Groene groetjes,

Joanike

Wil je liever online kamerplanten shoppen? Kijk dan hier voor 10 fijne kamerplanten webshops!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *