Groene Kneusjes Box

Een tijdje terug zag ik dat ze op de website van Plantje.nl een Groene Kneusjes Box verkopen. Eigenlijk gewoon een verrassingsbox vol met plantjes, want wat erin zit dat is even afwachten! In deze box zitten plantjes die anders in de container terecht komen, omdat ze bijvoorbeeld een paar bruine puntjes hebben, een gekke vorm of ze zijn niet ‘vers’ genoeg meer om in de winkels te staan. Ook tijdens het Coronavirus wordt er veel weggegooid. Zonde toch, want ook deze plantjes verdienen een kans!

groene kneusjes box, verrassingsbox, plantenbox, planten, kamerplanten, tweedekans planten, mevrouw monstera

Bestellen

Ik wilde dus zo’n box bestellen, maar ze waren helaas uitverkocht. Blijkbaar is er een flinke run op! Maar je kan je email achterlaten voor als hij weer op voorraad is. Toen ik vorige week het mailtje kreeg heb ik hem gelijk besteld! Spannend, maar oeh zo leuk! Het allerleukste was dat de box een dagje eerder geleverd werd…op mijn verjaardag! En als je jarig bent precies in de tijd dat het Coronavirus heerst en er niemand op visite mag komen…is dit wel een extra leuke, toevallige verrassing!

Uitpakken!

Samen met dochterlief kon het uitpakken beginnen en ik viel van de ene verbazing in de ander, want wat een gave plantjes zaten erin! Van een grote Aloë vera tot een ieniemienie Hoya kerrii. En er zat zelfs een wishlist plantje in…het Chineese lantaarnplantje! Mijn verjaardag kon niet meer stuk!

groene kneusjes box, verrassingsbox, plantenbox, planten, kamerplanten, tweedekans planten, aloë vera, mevrouw monstera

Gezonde plantjes

Wat mij opviel, is dat ik niks raars zag aan de plantjes. In mijn ogen zien ze er allemaal supergoed en gezond uit. Ook heb ik geen rouwvliegjes of andere beestjes ontdekt, gelukkig! Natuurlijk zit er ook altijd wel iets in wat niet je smaak is, er zit bijvoorbeeld een Orchidee bij, en ik ben helemaal niet van de bloeiende planten. Maar geen probleem, want met deze kan ik vast nog wel een keer iemand blij maken.

Let op! Het is dus niet gezegd dat deze plantjes ook in jou box zitten elke box is weer anders van samenstelling.

groene kneusjes box, verrassingsbox, plantenbox, planten, kamerplanten, tweedekans planten, #chinees lantaarnplantje, hoya kerri, mevrouw monstera

Ik ben zo enthousiast over deze Groene Kneusjes Box, dat ik dacht daar ga ik een blog over schrijven! Iedereen is druk met inslaan van toiletpapier, maar denk ook eens aan deze plantjes. Het is toch zonde dat ze in de kliko belanden! Ik heb wel 1 klein probleempje, ik heb niet genoeg potjes en kan nu dus de deur niet uit! Oeps!😅

Bestel hem ook!

Wil jij ook een Groene Kneusjes Box bestellen? Ga dan gauw naar de website van Plantje.nl en red ook een paar groene vriendjes! Zijn ze niet meer op voorraad? Laat dan je emailadres achter, zo blijf je op de hoogte en loop je de box niet mis als hij weer op voorraad is!

Meer weten over online planten bestellen? Lees hier mijn ervaring!

Kenden jullie deze Groene Kneusjes Box al of heb je hem al eens besteld? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Groene groetjes,

Joanike

2 Reacties

 • Annemieke

  Ik heb zojuist ook de kneusjesbox binnen gekregen en was net zo verrast als jij en moet ook snel op pottenjacht! Leuk om je blogs te lezen en ervan te leren!

  Groetjes, Annemieke

  • Joanike

   Hoi Annemieke, ja die Kneusjesbox is zo leuk hé! Ben nog steeds blij met m’n plantjes die daarin zaten! En fijn om te horen dat je m’n blogs leuk en leerzaam vindt! Groetjes, Joanike

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *