kunstplant, hangplant

Geen groene vingers? Dan zijn kunstplanten iets voor jou!

De meeste plantliefhebbers vinden kunstplanten echt een no-go, maar waarom eigenlijk? Natuurlijk heb ik ook het liefst allemaal echte groene vrienden, maar je hebt soms van die dramaqueens, zoals Alocasia’s. Voor mensen die geen groene vingers hebben zijn deze planten echt een uitdaging! Als je dan toch graag zo’n beauty in huis wilt, waarom zou je dan geen kunstvariant pakken?

Ook een goede reden om kunstplanten te kopen zijn die moeilijke donkere plekjes in huis waar je toch iets groens wilt. Zoals op de badkamer bijvoorbeeld, bij veel mensen is dit maar een donkere ruimte. Kunstplanten zijn dan een prima oplossing! Je hebt tegenwoordig echt wel hele mooie, die net echt lijken!

Wij hebben op de badkamer een echte Ficus, die doet het wel goed. Maar op de plank boven het bad daar wil niks (ik heb het geprobeerd hoor😉). Dus heb ik hier een kunst hangplant neergezet. Moet wel zeggen dat deze misschien wel duidelijk nep overkomt en dat kan ook niet anders voor die prijs, want deze is van de Jysk. Ook hangt in deze hoek een kunst Ficus Pumila. Deze is van Leenbakker. Ik vind het helemaal leuk dat (nep)groen op de badkamer, staat zo gezellig!

kunstplant, hangplant, nepplant, badkamer
kunstplant, hangplant, nepplant, badkamer

Van deze hangplanten ga ik zeker nog wat van bij halen voor onder de veranda. Ook zo’n ideale plek voor kunstplanten! Kunnen ze het hele jaar door blijven staan of hangen.

Ook op de slaapkamer vind ik zo’n nepperd een uitkomst. Ik ken mezelf deze planten vergeet ik gewoon, dus ook hier een paar mooie kunstplanten. De hangplant is van Mica Decorations en de plantjes voor het raam zijn van Ikea. De hangplant vind ik zelf niet van echt te onderscheiden, maar hij was dan ook niet goedkoop. Planten maken de styling toch helemaal af! Onmisbaar vind ik!

Plantstyling inspiratie voor je badkamer nodig? Lees dan gauw deze blog!

kunstplant, hangplant, nepplant, slaapkamer
kunstplanten, nepplanten, geen groene vingers
kunstplanten, nepplanten, geen groene vingers

Ik hoop niet dat ik de plantenliefhebbers onder jullie teleurgesteld heb met mijn kunst planten geheim.🤗 Het oog wil ook wat en het gemak ook en dan is dit wel een sneaky oplossing! Misschien heb ik jullie zelfs wel op een idee gebracht voor net dat ene hoekje waar niks wil groeien, nou wat let je, koop gewoon lekker een nepperd! Niks om je voor te schamen hoor!

Ook voor al die mensen die geen groene vingers hebben, maar wel graag een groene vriend in huis willen is een kunstplant een uitkomst!

Hebberig geworden? Op deze sites is de keuze reuze!

Homedeco

IKEA

Maxifleur

JYSK

Everplant

Leenbakker

Nou ik benieuwd wie van jullie er ook kunstplanten hebben, want ik ben vast niet de enige! Laat het me weten!

Groene groetjes,

Joanike

Deze blogpost bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij op een link klikt en bij dat bedrijf iets koopt, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt hier uiteraard niks extra voor. Heb je hier vragen over? Lees dan de advertentie disclaimer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.