10x Kamerplanten webshops

Waarom zou je tegenwoordig nog gaan lopen sjouwen met grote kamerplanten en bijpassende potten als je dit alles ook online kan doen! Met een paar keer klikken shop je jouw favoriete plant in je virtuele winkelmand en de pakketbezorger brengt hem tot aan je deur wanneer het jou uitkomt, veel handiger! Ik maakte een lijstje met 10 toffe kamerplanten webshops waar jij je plantencollectie kan uitbreiden.

1. Plantje.nl

Een groot voordeel van shoppen bij Plantje.nl is dat jouw planten rechtstreeks bij een tuinderij of kwekerij worden ingekocht. Alle planten zijn dus knettervers en in topconditie en staan niet al dagen of weken in een winkel of tuincentrum. Een plant cadeau geven aan iemand kan ook, leuk alternatief voor een bosje bloemen! Een ontzettend leuk initiatief van Plantje.nl is bijvoorbeeld ook de Groene Kneusjes Box, in deze blog lees je daar meer over.

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, plantje.nl

Neem hier een kijkje bij Plantje.nl

2. Plantsome

Plantsome heeft een hele handige app die jou waarschuwt wanneer je plantjes dorst hebben en via deze app kan je ook zoals hun dat zeggen ‘groene amigo’s’ bestellen. Alle planten hebben leuke namen zoals Snico (Strelitzia nicolai) en Howerd (Howea). Verpakken doen ze met alle liefde in hun speciale verpakkingen, zodat je plantjes zonder schade bezorgd kunnen worden.

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, plantsome

Check de toffe webshop van Plantsome hier!

3. Groen in huis

Elke zaterdagavond wordt de website van Groen in Huis aangevuld door Stephanie met nieuwe bijzondere en exclusieve planten. Meld je aan via Facebook en je krijgt als eerste de new plant update. En wees snel, want de mooiste exemplaren zijn zo uitverkocht! Ook leuk, je kan punten sparen voor korting!

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, groen in huis

Gauw kijken bij Groen in huis! Klik hier!

4. Kek Jekkie

Bij Kek Jekkie verkopen ze allerlei soorten planten, van stekjes tot zeldzame aroïden! Constant zijn Thijs en Nina op zoek naar nieuwe, fantastische planten. Wat begon als hobby op Thijs zijn kamertje is nu uitgegroeid tot een volwaardige webshop & winkel. De plantjes die je bij hun besteld worden met zorg uitgekozen en verpakt.

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, kek jekkie

Op zoek naar iets bijzonders? Check de webshop van Kek Jekkie hier!

5. Green lifestyle store

Voor een botanisch design moet je bij Green lifestyle store zijn! De collectie wordt ieder seizoen samengesteld door stylisten, hierbij houden ze de trends nauwlettend in de gaten. Jouw interieur krijgt zo een groene boost met de hipste designstukken van dit moment! Zelf ben ik helemaal weg van hun vtwonen plant & pot collectie! Green lifestyle store bezorgt tot aan de deur in speciale, plantvriendelijke dozen. Heel fijn!

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, green lifestyle store

Klik hier om de collectie van Green lifestyle store te bewonderen!

6. Online Babyplants

Naast grote kamerplanten verkoopt Online Babyplants dus ook heel veel populaire babyplantjes! Want hoe leuk is het namelijk om je eigen schattige plantje te zien opgroeien. Omdat zelf kweken en stekken weer helemaal hip is, terwijl de keuze in stekjes maar best beperkt is, hebben ze deze webshop opgericht vol met professionele stekjes.

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, stekjes, babyplantjes, online babyplants

Ook zo’n schattig stekje? Kijk dan hier bij Online Babyplants!

7. Casa Botanica

Angela van Casa Botanica maakte van haar droom werkelijkheid en laat ons door haar kamerplanten webshops kennis maken met de meest bijzonder kamerplanten. Graag gaat ze voor jou bij kwekerijen op zoek naar de mooiste en bijzonderste planten. Heb je geen idee hoe je je plant moet verzorgen, vraag het gerust en je krijgt gratis advies!

kamerplanten, webshops, online planten shoppen, casa botanica

Bezoek hier de webshop van Casa Botanica!

8. Choice of Green

Choice of Green heeft een ruim assortiment aan kamerplanten die vers van de kweker komen. Wanneer je een plant besteld wordt die binnen 48 uur gratis bij jou thuisbezorgd! Op zoek naar een nog een bijpassende pot hoeft niet, dankzij hun Pot&Plant Matcher, hiermee kies je gelijk de goede maat en kleur bij jou uitgekozen plant, handig! Wil je weten hoe ze de plantjes inpakken? Check het filmpje op hun website!

online planten shoppen, choice of green

Choice of Green een bezoekje brengen? Klik hier!

9. Plant Deal

De 2 jonge ondernemers achter Plant Deal zijn jaren werkzaam geweest op de Bloemenveiling in Aalsmeer. Met hun neus in de boter dus wat betreft planten! Door hun ervaring en goede contacten bij kwekers kunnen ze daarom op zoek naar de beste deals. Bij de deals staat een timer, zodra de deal gesloten is worden de planten vers bij de kweker gehaald, verpakt en opgestuurd. Op deze manier garanderen ze de beste prijs en de hoogste kwaliteit!

online planten shoppen, plantdeal

Gauw checken die plantdeals! Klik hier om naar de webshop van Plant Deal te gaan!

10. Sprinklr

Bij Sprinklr koop je duurzaam groen, want helaas worden lang niet alle planten gekweekt zonder gif. De kamerplantenkwekers waar Sprinklr inkoopt zijn voorlopers op het gebied van preventieve biologische bestrijding. In Nederland zijn er helaas nog maar weinig biologische kamerplantenkwekers, evenzo is dat wel hun droom! Daarnaast hebben ze ook toffe planten pakketten!

duurzame planten, online planten shoppen, sprinklr

Wil je liever een duurzame plant? Neem een kijkje bij Sprinklr!

Natuurlijk zijn er nog veel meer kamerplanten webshops op het world wide web, maar met sommige van deze heb ik zelf goede ervaringen en over de andere hoor en lees ik alleen maar positieve dingen! Daarom deze 10 kamerplanten webshops! Heb jij al eens een groene vriend online besteld?

Groene groetjes,

Joanike

Wil je deze lijst met toffe kamerplanten webshops bewaren? Pin it!⬇

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *